Carmen de la Sălciua se pregătește de Crăciun. Motivul pentru care artista a împodobit deja bradul

0
Carmen de la Sălciua

Ne desparte mai bine de o lună de Crăciun, dar unele persoane au intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Carmen de la Sălciua este printre cei care au împodobit deja bradul, iar fanii au fost curioși să afle de ce a luat această decizie atât de devreme. Artista a oferit răspunsul pe rețelele de socializare.

Oamenii din mediul online au fost curioși să afle de ce a împodobit artista bradul așa de devreme, astfel că aceasta nu a stat pe gânduri și a venit cu răspunsul. Carmen de la Sălciua a așteptat începerea postului pentru a împodobi bradul de Crăciun.

”Ce stare îmi dă bradul împodobit. Mai îmi scriu unii…”De ce l-ai împodobit așa repede?” Nici nu știți cât am numărat eu zilelele…până să se prindă postul ca să împodobesc bradul”, a spus Carmen de la Sălciua.

Carmen Maria Racoliță, cunoscută sub numele de Carmen de la Sălciua, nu a putut rămâne tăcută în cazul părintelui Calistrat Chifan. După ce Connect-R și Mama Geta (fosta ei soacră, mama lui Culiță Sterp) au sărit să-și spună părerea, cântăreața le-a spus fanilor ce crede:

„Prea multă prigoană împotriva Bisericii și a slujitorilor ei! Dumnezeu și Maica Sfântă să vă ocrotească în acest război al Binelui cu Răul…să puteți să aduceți multe suflete la credință! Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile și doar rugăciunea le poate ține deoparte. Un om aproape de Dumnezeu!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.