Carmen Brumă, sfaturi să nu te îngrași de Sărbători

0
Carmen Brumă

Carmen Brumă a dezvăluit câteva secrete, care te vor ajuta să nu iei în greutate de Crăciun și de Revelion.

Vedeta, care acum este tehnician nutriționist, antrenoare de fitness și de aerobic, știe ce e de făcut acum, în perioada Crăciunului și a Revelionului, când mesele sunt îmbelșugate.

„Sunt două alternative la treaba asta cu ne-îngrășatul de Sărbători. Poți să te apuci de acum, de dinainte de Crăciun și să ai un fel de restricție calorică, adică să mănânci mai puțin până la Crăciun și eventualul surplus să vină pe acest teren deficitar. Chiar dacă mai pui acolo un kilogram, cu ce ai dat jos până la Crăciun să se completeze și când tragi linie și faci bilanțul să nu fie o mare problemă.

Și la Crăciun, care durează trei zile, atenție mare!, Crăciunul durează trei zile doar, da?! Crăciunul nu durează de pe 25 decembrie până pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, da? Aici avem o problemă, mare! A doua modalitate este să fii foarte drămuit, să mănânci echilibrat în perioada Sărbătorilor.

De exemplu, dacă te duci la masă la mama sau la socrii, sau la niște prieteni, la prânz, nu mai mănânci dimineața. Mănânci prima masă a zilei la ora prânz! Și cam asta ar fi toată ziua! Două- trei pahare de alcool, nu mai mult! La fiecare pahar de alcool, bei 200 de ml de apă ca să eviți deshidratarea!

Mănânci din fiecare preparat din care poftești și care îngrașă, mă refer aici la șorici, tobă, jumări, cozonac, salată de boeuf, o singură dată pe zi!”, a dezvăluit Carmen Brumă, pentru Click.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.