Care este culoarea anului 2024. Pantone: „O nuanţă care rezonează cu compasiune, oferă o îmbrăţişare tactilă”

0

Oamenii pasionați de modă așteaptă, în fiecare an, să fie desemnată nuanța care va fi în trend tot anul. Pantone a dezvăluit joi că Peach Fuzz este culoarea anului 2024.

Nuanţa este descrisă în comunicatul de presă al Pantone ca fiind „o piersică catifelată şi blândă, al cărei spirit atotcuprinzător îmbogăţeşte mintea, corpul şi sufletul. Nuanţa caldă şi confortabilă evidenţiază dorinţa noastră de a fi împreună cu ceilalţi şi sentimentele pe care aceasta le creează”.

De asemenea, Pantone a numit culoarea Peach Fuzz „subtil senzuală”, „sinceră” şi a descris-o „comunicând un mesaj de grijă şi de împărtăşire, de comunitate şi colaborare”.

„Căutând o nuanţă care să reflecte dorinţa noastră înnăscută de apropiere şi conexiune, am ales o culoare care radiază de căldură şi eleganţă modernă. O nuanţă care rezonează cu compasiune, oferă o îmbrăţişare tactilă şi face fără efort legătura între tinereţe şi atemporalitate”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute, pe site-ul companiei.

Imagine

Culoarea trebuia să reprezinte unirea ca o comunitate, a declarat Laurie Pressman, vicepreşedinte al Pantone Color Institute, pe site. „Într-o perioadă de tulburări în multe aspecte ale vieţii noastre, nevoia noastră de îngrijire, empatie şi compasiune devine din ce în ce mai puternică, la fel ca şi imaginaţia noastră pentru un viitor mai paşnic”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.