Când și unde se vor cununa religios Simona Halep și Toni Iuruc

0
Simona Halep

Cununia religioasă a Simonei Halep va avea loc în această toamnă, la un an distanță de cununia civilă! Sportiva și-ar fi anunțat deja rudele și prietenii că va da petrecere mare la mijlocul lunii noiembrie.

Simona Halep – Toni Iuruc, nuntă la Sinaia!

Astfel că nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc pe 13 noiembrie 2022. Cununia religioasă va fi oficiată pe timpul zilei, iar seara va avea loc petrecerea la Cazinoul Sinaia, acolo unde s-a căsătorit și fostul principe Nicolae cu Alina-Maria de Roumanie.

„ÎN NOIEMBRIE, FACEM NUNTA LA SINAIA. SPERĂM SĂ FIE CEVA CU TOTUL DEOSEBIT PENTRU NOI, DAR NU VREAU SĂ VORBESC MAI MULT. ESTE VIAŢA NOASTRĂ PRIVATĂ. DACĂ VREŢI SĂ DISCUTAŢI DE TENIS, VĂ ROG S-O ÎNTREBAŢI PE SIMONA. EA SE OCUPĂ DE PARTEA DE TENIS, EA ESTE SPECIALISTA, CAMPIOANA FAMILIEI”, A DECLARAT TONI IURUC PENTRU FANATIK.RO.

Se anunță un eveniment fastuos, peste cel de la ceremonia civilă de pe 15 septembrie 2021, de la Constanța. În plus, cununia religioasă de la finalul anului va închide cercul petrecerilor dedicate pentru nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Fac nuntă la un an după cununia civilă

Simona ține cont de superstiții și ar fi vrut să meargă în fața altarului tot în septembrie, considerată o lună care aduce noroc în căsătorie, perfectă pentru a începe o familie.

Însă, planurile s-au schimbat, probabil din cauza calendarului competițional, așa că a fixat data nunții după încheierea ultimului Grand Slam din acest an, US Open (29 august – 11 septembrie).

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.