Amna, diagnosticată cu o boală incurabilă

0
Amna

Amna a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă și timp de un an de zile a crezut și s-a purtat ca și cum ar muri a doua zi.

Amna a fost diagnosticată greșit

În momentul acela, artista trebuia să se opereze, dar intervenția chirurgicală nu a mai avut loc, din cauza unei probleme pe care a avut-o medicul ce avea grijă de ea. Până la urmă, artista a reușit să ia legătura cu un medic ce a ajutat-o și în trei luni a fost bine.

„Am fost diagnosticată cu o boală incurabilă…dar nu am fost bolnavă propriu-zis, am fost diagnosticată prost. Un an de zile am trăit cu ideea că mai am puțin de trăit și că nu pot avea copii niciodată. Am trăit o dramă un an de zile…Am sunat să anulez operația, oricum n-o făceam. Asistenta doamnei doctor mi-a spus că își anulase toate operațiile pentru că soțul făcuse atac cerebral. Nu mergea să mă opereze”, povesteşte Amna.

Gândul că a doua zi ar putea muri a determinat-o pe Amna să ia și o decizie radicală. Aceasta a renunțat la munca de translator, și a investit toate economiile într-o piesă cu care s-a lansat în muzică. „Îmi dădeam duhul, cântam ca și cum ar fi fost ultima oară, că eu nu mai știam dacă mă mai trezesc. (…) În fiecare marți mergeam și făceam analize și mă rugam să fie bine…”.

Despărțirea dureroasă de tatăl copilului ei

Când reușise să depășească momentul a urmat o despărțire dureroasă de cel care i-a fost soț aproape 1o ani și este tatăl copilului ei.

„Nu mai eram respectată de soțul meu. Ai avut puterea să iei tu decizia, dar te întrebi de ce ai luat decizia, și toată vina rămâne cumva asupra ta, pentru că tu ai luat decizia. (…) Cred că cel ai dureros lucru de pe pământ este să ai o căsnicie de ani de zile şi să-ţi dai seama că tu nu-i lipseşti fostului partener”, mărturiseşte Amna.

A plâns, s-a trezit singură cu un copil și cu o carieră de dus, și-a pus zeci de întrebări. Și a ajuns la concluzia că n-a fost iubire. Amna a suferit mult după divorțul de tatăl băiețelului său, mai ales că fostul soț n-a luptat deloc ca să salveze căsnicia. Ba chiar și-a refăcut rapid viața, la doar câteva luni de la despărțire.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.