Boala gravă de care suferă Céline Dion, de fapt

0
celine dion

Îndrăgita cântăreață Celine Dion a anunțat recent că anulează turneul din Statele Unite din cauză că suferă de o boală autoimună. Se pare că vedeta are mai multe probleme medicale.

S-a aflat că artista suferă și de tulburări psihice. „Ea a fost mereu o femeie sănătoasă, de aceea e un șoc pentru ea să nu mai fie în formă și să fie la pat”, a spus o sursă apropiată citată de revista australiană ”Woman’s Day”.

Familia cântăreței, mai ales una dintre surori, și copiii săi, sunt lângă ea. În afară de o boală care îi afectează picioarele, sunt evocate și aceste tulburări psihice, un ”delir paranoic” legat de pierderea soțului său, René-Angélil, dramă peste care nu a putut să treacă. „Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă”, a adăugat sursa citată.

Céline Dion plânge în fiecare zi, spun apropiații ei. Ea ar auzi vocea soțului său ca un ecou la vocea sa și ar vorbi de asemenea cu tatăl său în gândurile ei. Cu toate acestea, dacă starea sa fizică i-o va permite, se va întoarce pe scenă. „Faptul că e țintuită la pat îi alimentează gândurile negative și micile deliruri”, a mai spus sursa citată.

Celine Dion, de 53 de ani, trebuia să concerteze la București, dar spectacolul a fost amânat pentru vara anului viitor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.