Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu

0
Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu trăiește, de ceva vreme, o frumoasă poveste de dragoste alături de DJ Gojira, pe numele său real George Dorin Andreescu.

Artista are planuri mari în acest an. Artista a dezvăluit că își dorește să se căsătorească și să devină mamă.

Deși, în urmă cu ceva timp, Alexandra Ungureanu susținea că are ghinion în dragoste, acum lucrurile stau cu totul altfel. Artista în vârstă de 41 de ani vrea să îmbrace rochia de mireasă și să aibă un copil.

„Planurile astea nu se schimbă așa de pe o lună pe alta și iarăși nu se întâmplă când am pus eu ceasul. Nu e ca și cum pui alarma de dimineață la 6:15 și mă apuc de treabă. Astea se fac în anumite contexte, când oamenii potriviți se adună, când mai iau și decizii împreună. Nu pot să zic că l-am luat pe unul de mână, că eu am hotărât și pentru el să fac asta. Trebuie să se întâmple. Evident e un focus, e o situație care simt că o să se întâmple cât de curând, sunt ok cu asta, o să vă zic la momentul potrivit. O să fie bine. La sfârșitul anului cred că lucrurile vor sta foarte bine pentru mine. Am un presentiment că o să fie anul meu”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru WOWbiz.

Acum ceva timp, Alexandra Ungureanu a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de un bărbat celebru. Cântăreața a fost fotografiată de paparazzi într-un mall din București în timp ce se plimbă și se sărută cu DJ Gojira, pe numele său real George Dorin Andreescu, care este producător muzical, DJ și moderatorul podcast-ului „Aproximativ discuții”, produs și găzduit de canalul de YouTube Happyfish.

Alexandra Ungureanu a vorbit recent pentru prima dată despre relația cu partenerul ei, DJ Gojira, declarând că se simte fericită și împlinită. „Momentan sunt bine, sunt împăcată, mulțumită, liniștită… Ne înțelegem bine, da”, a declarat artista într-un interviu acordat VIVA!.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.