Cătălina Ponor, prima imagine cu băiețelul ei

0
Cătălina Ponor

Fosta gimnastă Cătălina Ponor, căsătorită de anul trecut cu regizorul Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani, a postat prima imagine cu fiul ei.

Campioana ajunsă la 35 de ani a devenit mamă în decembrie anul trecut.

La mulți ani tuturor femeilor! Fiind mamă la rândul meu, nu pot spune decât că respect în special toate mamele și bunicile, pentru sacrificiul lor, pentru toată iubirea pe care o primim de la ele, pentru toată grija pe care ne-o poartă în fiecare zi”, a scris Cătălina Ponor, în dreptul fotografiei, publicată de Ziua Femeii.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu în vara anului trecut. „18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă și s-au bucurat pentru noi. De azi până la final, mereu împreună!”, a povestit atunci Cătălina Ponor.

Marea campioana la gimnastică s-a retras din activitate în urmă cu 5 ani, fiind introdusă în Hall of Fame. În 2018 și-a anunțat relația cu Bogdan, fostul soț al cântăreței Julia Jianu. Diferența de vârstă dintre ei, de 18 ani, nu a fost o problemă pentru Cătălina Ponor. După o logodnă de doi ani, cei doi s-au căsătorit.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.