Anxietate | Kendall Jenner ne împărtășește cele 6 obiceiuri care o calmează zilnic

0
Kendall Jenner

Kendall Jenner a vorbit într-o postare pe Instagram despre ritualurile care o ajută să prevină atacurile de anxietate.

După Selena Gomez și povestea ei, în urmă cu câteva zile, tot pe Instagram, a venit rândul lui Kendall Jenner să vorbească pe această temă. Topmodelul a abordat subiectul anxietate într-o postare pe Instagram și a împărtășit obiceiurile care îi permit să preia controlul.

Respiră profund

„Anxietatea mea (în special anxietatea socială) a fost destul de mare în ultima vreme. Dar am ajuns într-un punct în care nu mă mai simt vinovată că am suferit din cauza asta. Îmi place să am propriul meu spațiu și timp pentru mine”, a scris ea celor 229 de milioane de urmăritori pe Instagram. Dacă se simte mai puțin vinovată, este mai ales că a găsit diverse mijloace care o ajută să-și înceapă ziua „într-o stare de spirit mai calmă și mai pozitivă”, precizează ea.

Pentru a face acest lucru, dimineața și înainte de a porni telefonul, Kendall Jenner efectuează zece respirații profunde. Ea merge apoi în grădina ei și ia pixul. „Scriu toate lucrurile pe care vreau să le realizez în timpul zilei sau în luna viitoare”. În același caiet, ea notează toate lucrurile pentru care simte recunoștință. Kendall Jenner mărturisește apoi că s-a expus la soare și a terminat aceste ritualuri bând ceai și respirând adânc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kendall (@kendalljenner)

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.