Anunțul neașteptat făcut de Smiley,: „M-am gândit să renunț la Smiley, cu totul”

0

Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a mărturisit că a vrut să renunțe la numele de scenă. Artistul a povestit cum a primit această poreclă. 

Smiley se numește de fapt Andrei Tiberiu Maria, însă doar apropiații îi spun Andrei. Și-a început cariera muzicală de la o vârstă fragedă și a intrat în atenția fanilor când făcea parte din trupa Simplu.

Invitat recent la „Matinalii Digi FM”, Smiley a povestit cum s-a ales cu această poreclă. Cântărețul s-a gândit la un moment dat să renunțe la acest nume de scenă. 

„Nu, nu-mi pare rău, cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, a declarat Smiley, potrivit digifm.ro.

Dacă am spune Andrei Tiberiu Maria, puțini români ar reacționa. Dacă spunem Smiley, reacțiile sunt cu totul diferite. Cu toate că acest pseudonim i-a adus celebritatea, artistul a mărturisit recent că ar putea să renunțe la numele de scenă. Când? Nu prea curând.

Vedeta a vorbit și despre modul în care s-a schimbat viața sa de când a devenit tată. Acum, ziua lui începe la 8 dimineața, alături de fiica sa:

„Diminețile sunt mai încărcate pentru mine acuma. Nu e ca și cum mă trezesc și îmi văd de treaba mea. Mă mai joc cu fiica mea. Avem noi ritualurile noastre, stăm, citim dimineață, mai dansăm, mai ascultăm balet”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.