Anunțul neașteptat făcut de cântărețul The Weeknd: „Mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd”

0

The Weeknd renunță la numele de scenă. Artistul a revenit la numele real, primit la naștere – Abel Tesfaye – și pe rețelele de socializare.

Cântăreţul canadian, cunoscut pentru melodiile sale pop precum „Blinding Lights”, şi-a întrebat fanii pe Twitter în aprilie dacă ar trebui să facă această schimbare, scrie BBC, citată de News.ro.

„ABEL cunoscut oficial ca The Weeknd?”, şi-a întrebat fanii într-un tweet, care a primit peste o sută de mii de aprecieri.

Schimbarea numelui vine după ce artistul premiat a dezvăluit pentru W Magazine că a vrut să-l „ucidă pe The Weeknd”.

„Trec printr-un drum cathartic în acest moment”, a spus el. „Ajung într-un loc şi într-un moment în care mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd”.

Născut în Toronto din imigranţi etiopieni, Tesfaye a devenit celebru după ce şi-a încărcat primele melodii pe YouTube în 2010, prezentând o parte întunecată şi explicită de R&B care aprofunda consumul de droguri, sexul ocazional şi alienarea.

Pe parcursul carierei sale muzicale a câştigat patru premii Grammy, a avut peste 45 de single-uri şi albume de platină şi a doborât numeroase recorduri muzicale.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.