Antena 1, la cuțite cu Chefii. Postul de televiziune i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

0

Antena 1 se pregătește pentru un conflict legal cu cei trei Chefi. Antena Group, proprietarul Antena 1, a decis să îi aducă în fața instanței pe cei trei bucătari vedete cu care a lucrat timp de șapte ani: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Antena Group a depus pe 23 noiembrie, câte un proces pentru fiecare dintre chefi la Tribunalul București, conform datelor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Scopul procesului, așa cum este menționat pe portalul instanțelor, este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”. Cu alte cuvinte, Antena Group dorește să îi forțeze pe chefi să se întoarcă în emisiune.

Până în acest moment, nu s-a stabilit un termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese, dar acestea sunt de așteptat să dureze, scrie Pagina de Media.

Antena 1 și cei trei Chefi la cuțite au avut o separare neplăcută. Postul de televiziune a anunțat la începutul lunii octombrie că planifică să introducă o nouă echipă pentru una dintre emisiunile sale de top, Chefi la Cuțite, deoarece cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au refuzat să participe la filmările pentru un nou sezon, care ar fi trebuit să înceapă în urmă cu o lună.

Cei trei au motivat refuzul lor prin oboseala acumulată la filmări.

În același comunicat, era citată și Mona Segall, producătoarea show-ului și persoana care i-a descoperit pe cei trei chefi, care a declarat că a aflat cu surprindere, cu o lună înainte de începerea filmărilor, despre decizia celor trei.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.