Angelina Jolie o va interpreta pe legendara Maria Callas, într-un film biografic despre soprană

0
Angelina Jolie

Angelina Jolie, 47 de ani, va interpreta un rol de excepție în următorul ei film. Fosta soție a lui Brad Pitt a fost distribuită în rolul Mariei Callas, considerară cea mai mare soprană a lumii, într-un film biografic. Anunțul a fost făcut, vineri 21 octombrie.

Actrița americană Angelina Jolie o va interpreta pe legendara cântăreață de operă Maria Callas, potrivit The Hollywood Reporter.

Angelina Jolie, un nou rol de excepție

Lungmetrajul va fi regizat de cilianul Pablo Larraín, cunoscut pentru Jackie (2016) și Spencer (2021).
Cineastul sud-american a demonstrat o capacitate unică de a spune povești despre cele mai emblematice figuri feminine din istorie, care adesea se îndepărtează de fapte și ajung în fantezie.

Steven Knight care a făcut scenariul la filmul lui Larraín din 2021, Spencer, în care actrița Kristen Stewart a interpretat rolul Prințesei Diana s-a implicat și în pelicula «Maria», despre viața Mariei Callas, notează People.com.

Angelina Jolie a declarat că este onorată să fie distribuită într-un astfel de rol și ca va da tot ce are mai bun pentru a reprezenta cât mai bine personalitatea emblematică a Mariei Callas.

„Îmi iau foarte în serios responsabilitatea față de povestea de viață și moștenirea culturală pe care a lăsat-o în urmă Maria Callas. Voi da tot ce pot pentru a face față provocării”, a spus Jolie. „Pablo Larraín este un regizor pe care l-am admirat de multă vreme. Să mi se acorde șansa de a spune mai multe despre povestea Mariei împreună cu el și cu un scenariu de Steven Knight, este un vis.”

Supranumită “La Divina” pentru realizările sale profesionale și având origini grecești, Maria Callas (1923 – 1977) a fost una dintre cele mai importante figuri ale operei în secolul al XX-lea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.