Angela Martini, război total cu Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia

0
Angela Martini

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, continuă să scoată la suprafață detalii de culise despre cele două românce foarte cunoscute, care locuiesc în Italia. Vedeta nu se lasă până când nu le arată adevărata față.

„Au găsit persoana greșită pentru a face asta, pentru că mie nu îmi este frică să spun adevărul. Partea amuzantă este că multă lume a ghicit despre cine este vorba, jurnaliștii au ghicit despre cine este vorba, atât femeia din Milano, cât și cea din Roma”, a spus vedeta.

Angela Martini dă de pământ cu Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia

Mai mult decât atât, ea spune că faimoasele dive o și copiază.

„Am scris o carte în 2018 despre faptul că am crescut într-o țară comunistă, ea scrie la rândul ei o carte despre același subiect. Coperta cărții mele este cu alb și negru, iar scrisul este galben, la fel și coperta ei. Am postat un clip cu copilul meu, îmbrăcat în alb, dansând, cinci zile mai târziu ea face același lucru, și a spus că este pentru o campanie”, a mai adăugat aceasta.

Angela Martini spune că nu se pune la mintea acestor românce, căci ele au un creier mic. Ea mărturisește că, indiferent de situație, va lupta pentru adevăr.

„Creierul lor cred că este de mărimea unei alune, pentru că dacă știi câte puțin despre psihologia umană, și ai auzit de mine, și știi că de ani de zile nu îmi este frică să atac pe nimeni, inclusiv sistemul. Voi lupta pentru adevăr și dreptate, indiferent de situație”, a declarat aceasta, potrivit spynews.ro.

Soția lui Dragoș Săvulescu precizează că deja a vorbit cu avocații ei, iar aceștia se ocupă de tot acest caz.

„Oaia se poate transforma în lup. Și știu că au auzit lucruri de la oameni, și au continuat să facă asta. Eu voi continua să le expun, iar avocații mei lucrează la asta. Nu îmi pasă câți ani le-a luat ca să-și creeze imaginea aceasta, și cum se prefac pe social media că sunt inocente. Știu despre aceste… de la prietenii lor apropiați că vorbesc mult despre mine, că îmi pronunță numele. Am screenshot-uri, nume și prenume, știu totul, așa că nu se pot preface că nu mă cunosc sau nu au vorbit despre mine”, a mai spus vedeta.

Mădălina Ghenea, prima reacție după acuzațiile pe care i le-a adus soția lui Dragoș Săvulescu

Mădălina Ghenea a răspuns acuzațiilor aduse de Angela și a anunțat că și-a înștiințat avocații din Milano si, totodată, va face tot posibilul să-și apere onoarea.

„Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (cabinet de avocatură din Milano, Italia, n.r) să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a fost răspunsul dat de Mădălina Ghenea, tradus din limba italiană.

Catrinel Menghia și-ar fi cerut scuze și a abandonat lupta, a dezvăluit Angela Martini. „Bună! Actualizări! Deci… astăzi am primit un telefon de la una dintre fetele despre care am vorbit, cea din Roma (Catrinel Menghia, n.r.), și mi-a cerut scuze. Oamenii greșesc, așa că voi accepta scuzele și de acum înainte subiectul este închis și mergem mai departe. Despre cea de la Milano (Mădălina Ghenea, n.r.), subiectul tocmai a început pentru că este cu totul altceva. Așa că bucurați-vă de spectacol”, a spus Angela Martini, în limba engleză, pe Instagram.

Angela Martini (35 de ani), soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut câteva declarații incendiare despre două colege de „podium”. Cunoscutul model a anunțat pe contul său de Instagram că face dezvăluiri despre două românce celebre. „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris Angela într-un mesaj halucinant postat pe rețeaua de socializare.

Angela Martini e născută în Albania, dar s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. În 2010 a câștigat titlul de Miss Univers Albania. Celebrul model s-a căsătorit, în 2017, cu Dragoș Săvulescu, în Las Vegas, după un an și jumătate de relație. La finalul anului trecut, partenera fostului acționar de la Dinamo a devenit părinte, cu ajutorul unei mame surogat din SUA.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.