Andreea Marin mai vrea un copil la 47 de ani

0
Andreea Marin

„Zâna surprizelor” îşi doreşte să devină mamă din nou. Andreea Marin şi speră să i se împlinească visul în acest an, 2022, despre care spune că „va fi anul ei”.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a mărturisit că a început 2022 cu convingerea că totul o să meargă pentru ea ca pe roate. Printre altele, ea a dezvăluit că își mai dorrește un copil.

„Bineînțeles că îmi dorescc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără. Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…) Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…)

Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă. Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin are o fiică, Ana Violeta, de 14 ani, născută în mariajul pe care l-a avut cu cântărețul Ștefan Bănică Jr.

Zâna trăiește de peste doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat născut în 1985 la Foșcani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.