7 indicii că un articol dintr-un magazin online nu ți se potrivește

0
haine

Riscul de a cumpăra un lucru care nu ți se potrivește este deosebit de mare atunci când faci cumpărături online: abilitățile de măiestrie ale vânzătorilor, modelelor și fotografilor fac chiar și cel mai lipsit de strălucire obiect să arate de înaltă calitate. Nu ne dăm seama de greșeala noastră până când încercăm articolul și de multe ori acest lucru se întâmplă atunci când cumpărăm lucruri care nu pot fi returnate.

Pentru a te ajuta să economisești bani și timp, am compilat câteva dintre semnele la care ar trebui să fii atentă înainte de a face achiziții pe internet.

Articolul din magazinul online se prezintă fără model.

Hainele afișate pe un site sau într-o aplicație a unui magazin online fără model pot ajunge să devină o dezamăgire completă atunci când sunt încercate în viața reală. Neștiind cum se va potrivi formei corpului tău, ne putem confrunta cu unele nuanțe neplăcute atunci când îl purtăm. De exemplu, unele cravate/bretele pe bluze care ne plac atât de mult în fotografii pot da un plus de volum burticii în realitate, în timp ce volanele superbe arată uneori ca un decor învechit și, dintr-un motiv oarecare, mânecile se dovedesc a nu avea lungimea dorită.

Modelul stă într-o ipostază nefirească.

Modelele care prezintă haine în ipostaze excentrice și de neînțeles ne ascund clar un secret. Și deși hainele reprezentate în aceste ipostaze ne determină de multe ori să avem o dorință puternică de a le cumpăra imediat, în cele din urmă, riscăm să obținem ceva complet diferit de ceea ce am sperat.

Modelul are un alt tip de corp decât tine.

Este puțin probabil ca o ținută creată special pentru fetele înalte să se potrivească fetelor mai scunde și cu forme. Pentru a evita dezamăgirea atunci când încerci un articol dintr-un magazin online, acordă atenție nu numai înălțimii, ci și tipului de corp și tipului de culoare al modelului – ceva care se potrivește perfect unei persoane poate arăta absolut diferit pentru o persoană cu alt tip de corp.

Un model acoperă detaliile ținutei cu mâna ei.

Posturile strânse ale unui model dintr-o fotografie pot spune multe despre calitatea hainelor expuse. Mâinile care acoperă decolteul sau talia pot ascunde un decolteu nereușit, linii atunci când materialul este întins și probleme cu tăietura.

Ținuta este prezentată cu un fundal „prea frumos”.

Interioarele luxoase și mult Photoshop sunt, de asemenea, folosite de vânzătorii magazinelor online cu buget redus dintr-un motiv – pot transforma vizual chiar și cele mai slabe produse de calitate în unele frumoase… Cel puțin pe pagina lor. Atunci când ne distrag atenția cu detalii interioare interesante, comercianții cu amănuntul cu experiență ne încălzesc interesul pentru fotografia în care este afișat articolul de îmbrăcăminte. Așa ajunge un articol de proastă calitate la noi în casă.

Fotografia ținutei este prea decupată.

Fotografiile decupate prost nu numai că provoacă niște confuzie, ci îl ajută și pe vânzător să ne ascundă tăietura și designul de modă veche a articolului. Un costum descris deasupra taliei sau șoldurilor în aceste fotografii poate ascunde pur și simplu pantaloni prea scurți sau prezența unei croieli de modă veche.

Elementul care vă place este afișat împreună cu ceva prea luminos.

Uneori, deciziile de modă ale stiliștilor din magazinele online pot fi foarte confuze: ele suprapun designul plictisitor sau irelevant al unui lucru cu culoarea strălucitoare sau imprimeul altuia. În acest caz, începem să ne placă nu piesa vestimentară pe care intenționăm să o cumpărăm, ci imaginea în ansamblu. Va fi posibil să repetați acest look doar achiziționând întregul set de îmbrăcăminte din fotografie.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.