Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, la doar două luni după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale

0

Andreea Antonescu s-a despărțit, în urmă cu două luni, de tatăl fetiței sale, iar acum a fost văzută în rochie de mireasă. Cântăreața i-a lămurit imediat pe fani și le-a spus că nu se mărită, ci a îmbrăcat rochia de mireasă pentru un eveniment.

„Eu zic doar atât… să nu tragem concluzii pripite! Este o rochie de mireasă doar de probă, pentru evenimentul de la finalul acestei săptămâni „Târgul Ghidul Miresei”. Deci, ați aflat, nimic altceva. E superbă rochița. Deci, fiind femeie, nu îmi dau seama care este mai drăguță. Aștept părerea voastră”, le-a spus Andreea Antonescu fanilor, pe contul său de Instagram.

Imagine

Fosta Andre a fost căsătorită ma mulți ani cu Traian Spak, însă nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. „Până în momentul acesta, în viața personală, vorbind de nuntă, eu nu am purtat rochie de mireasă decât atunci când am avut o prezentare de modă, când am defilat sau când am avut o ședință foto pentru o revistă. Nu a fost un țel și nici nu am visat rochia de mireasă. Plus că mai era faza aia. Toate prietenele, cunoștințele mele, erau foarte agitate în ziua nunții, ba fusta, prea lungă, ba le dureau picioarele. Aveau tot felul de probleme și am zis să stau cumințică în banca mea”, a declarat Andreea Antonescu, în cadrul unei emisiuni la Antena 1, potrivit Click!.

Ulterior, a început o relația cu Victor Vrînceanu. Cei doi au fost împreună doi ani și au făcut și un copil care s-a născut în urmă cu cinci luni. Andreea Antonescu și Victor s-au despărțit la doi luni de la nașterea fetiței lor, din cauza nepotrivirii de caracter, dar au rămas în relații bune. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.