Andra Gogan i-a făcut cadou un bolid de lux tatălui său. Care a fost reacţia bărbatului

0

Andra Gogan i-a cumpărat cadou o maşină tatălui său. Vloggerița și fratele său, Răzvan, au vrut să îi mulțumească tatălui lor pentru eforturile făcute pentru ei, astfel că au decis să îi facă o surpriză foarte frumoasă.

Vedeta a postat pe reţelele sociale un videoclip în care surprinde momentul când tatăl său descoperă mașina mult visată. Andra pune o fundiță pe bolidul de lux, iar apoi îl aduce pe tatăl său în parcare, unde îi dezvăluie cadoul, o maşină Tesla.

Florin Gogan nu se aștepta la o astfel de surpriză și se poate observa că are lacrimi în ochi de bucurie. Vloggerița a mărturisit că părinții săi au făcut multe sacrificii pentru a-i crește pe ea și pe fratele său și că acest cadou este o mică recunoaștere a eforturilor lor.

„Fiți atenți ce mașină i-am luat tatălui meu. De când eram mici, mami și tati au muncit extrem de mult pentru noi când erau tineri și nu aveau niciun bănuț și au făcut tot posibilul să ajungem unde suntem astăzi, așa că eu și Răzvan ne-am hotărât să îi luăm o mașină din banii noștri.

A fost așa de fericit. Chiar ne iubim mult părinții. Este un cadou pentru tati, pentru că ne-a ajutat până acum de când eram mici și pentru că te iubim foarte mult. Mami și tu când o să-ți iei permisul, o să-ți dăm o mașină. Când eram mici, ai noștri au făcut multe sacrificii, au fost multe uși închise și cu toate astea, au continuat”, a spus Andra Gogan, într-un videoclip postat pe TikTok.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.