Andra și Cătălin Măruță au reacționat, după ce fiica lor a fost aspru criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”

0

Andra și Cătălin Măruță au reacționat după ce Eva, fiica lor, a fost criticată pentru rolul principal pe care l-a avut în filmul „Tati part-time”, care s-a dovedit un adevărat succes.

Succesul Evei Măruță a fost urmat de un val de critici din partea internauților, care au avut cuvinte dure la adresa unei fetițe de doar 8 ani. Cătălin Măruță a distribuit pe rețelele de socializare un articol care a apărut în dcnews.ro, unde o jurnalistă i-a blamat pe cei care au aruncat cu cuvinte urâte la adresa Evei. „Eva Măruță, făcută «praf» pentru rolul din «Tati part-time». Dacă ar fi reacționat așa și americanii la Macaulay Culkin după «Singur acasă»…”, este titlul articolului.

Jurnalista de la DCNews a scris despre valul de ură care a fost asupra Evei Măruță după apariția filmului „Tati part-time”. „O fetiță de doar 8 ani a fost îngenuncheată pentru că a jucat bine și fără emoții în primul ei film. Un copil a fost pus la colț pentru că poartă numele tatălui celebru. (…) La noi, dacă ești «a lu’ Cutărescu» care mai și apare pe sticlă, e clar: ești de bani gata, ai o «copilărie distrusă», ești forțat să aduci «cașcaval» în casă, ești «exploatat», «lipsit de talent», «ești praf, ești nonvaloare, ești pierdut», «copil chinuit», «nenatural», «fără viitor», «beizadea» sau doar… «fata lu’ tata» și nimic mai mult. Prin ghearele astea a trecut și fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță, încă de anul trecut când a apărut trailerul”, scrie în articol.

Cătălin Măruță a decis să-și apere copila în fața celor care o critică. „«Nu vei reuși niciodată», «Ești praf», «Lasă-te de meserie». Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii. P.S.: Nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc că a văzut filmul! ”

„Da, recunosc că atunci când am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil părinții mă înțeleg! ???? Mulțumim pentru mesaje!????”, a fost comentariul Andrei. 

Eva Măruță și-a făcut debutul în actorie la vârsta de doar 8 ani. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a avut rol principal în filmul „Tati part-time”, care a ajuns pe locul întâi în Box Office-ul românesc. 

„Tati part-time” e o comedie românească ce urmărește relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată a finei lui, Maya, rol jucat de Eva Măruță. Filmul reprezintă debutul cinematografic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și de Matei Dima, cunoscut drept BRomania. Filmul „Tati part-time” este deja difuzat în toate cinematografele din țară.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.