Andra, criticată aspru de internauți: „O să ajungi precum Gabriela Cristea”. Cine i-a sărit în apărare

0

Andra este mereu în atenția publicului și, chiar dacă este foarte iubită de fanii săi, în mediul online apar uneori observații mai dure în ceea ce o privește. 

Într-un videoclip publicat pe rețelele sociale, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost asemănată cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, care primește adesea comentarii de acest fel.

„O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia … banii îngrașă”, sunt câteva dintre remarcile primite.

Cu toate astea, fanii au sărit în apărearea vedetei: „Singura greutate pe care o deține Andra este VOCEA”, a comentat un utilizator.

Soția lui Cătălin Măruță recunoaște că e o gurmandă. Solista recunoaște că dorința și motivația de a slăbi trebuie să vină doar de la ea, nu ca urmare a unor comentarii sau bârfe, de la unul, de la altul.

„Mi-am, dat seama de un lucru, că trebuie să plece de la tine chestia asta, e de cum te simți tu. Și până nu-mi dau eu seama că nu mă simt bine în costum de baie, în vacanță, poate să-mi zică oricine… Mai poți păcăli cu o haină largă, cu un corset”, a spus Andra în postcastul lui Bobonete.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.