Lu-K Beats, membru al trupei Șatra B.E.N.Z, în stare gravă la spital! Are nevoie urgentă de sânge

0

Lu-K Beats, membru fondator și producător al trupei Șatra B.E.N.Z. a postat cu puțin timp în urmă un mesaj care i-a îngrijorat pe fani! Acesta se află la spital și are nevoie urgentă de sânge.

În postare s-a menționat și că, în aceste clipe, este internat la Spitalul Județean Ilfov.

„Cine este dispus, am nevoie de oameni, să îmi doneze sânge la orice centru de donare, în numele Luca George Iulian, pentru Spitalul Județean Ilfov. Mulțumesc!”, este mesajul postat, în urmă cu puțin timp, de Lu-K Beats, pe pagina lui de Instagram.

Apropiații artistului au dezvăluit că acest an nu a fost deloc ușor pentru el. Totul a luat o întorsătură neașteptată pentru fostul coleg de breaslă a lui Nosfe din cauza afecțiunilor la stomac.

„El are niște probleme cu stomacul de foarte mult timp, iar din păcate după anul acesta care nu a fost deloc ușor pentru el, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Se poate dona oriunde, oricum, orice fel de grupă de sânge, pentru că se va da la schimb cu grupa lui, dar să se menționeze numele lui acolo. El este internat!”, au declarat apropiații lui Lu-K Beats, pentru spynews.ro.

Moartea lui NOSFE a venit ca un fulger în inimile oamenilor. Acesta s-a stins din viață la doar 37 de ani, după ce a suferit un infarct, chiar în curtea casei sale. Decesul acestuia a provocat multă tristețe în inimile fanilor și apropiaților lui. 

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.