Anamaria Prodan-Reghe, divorțul anului: ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal. Motivul tulburător pentru care copiii au plâns când s-au revăzut

0

 

Întâlnire emoționantă și extrem de tensionată, astăzi, la Tribunalul din Buftea, unde se judecă procesul de divorț dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf. Sarah Dumitrescu a început să plângă în momentul în care și-a văzut fratele, pe Luca Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a izbucnit în lacrimi la întâlnirea cu Luca Reghecampf, fratele ei.

Luca este extrem de trist că nu își vede frații, iar asta au văzut astăzi toți cei prezenți la Tribunalul Buftea, unde se judecă procesul de divorț dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan, dar și fratele ei, Bebeto, au venit la tribunal pentru a putea fi alături de mama lor, în acest proces de divorț care tulbură întreaga familie.

Cei care au fost prezenți, astăzi, la tribunal au văzut cum Reghe nu numai că a despărțit una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă din România, dar a și distrus legătura superbă dintre copiii cuplului.

Potrivit unor martori, Reghe a coborât din mașină în fața Judecătoriei, unde îl așteptau să-l vadă copiii lui, însă i-a sfidat complet! Nici nu i-a salutat și a trecut pe lângă ei fără să schițeze un gest! În plus, când Bebeto l-a strigat, acesta a plecat mai departe, ca și când nici măcar nu-i cunoștea!

Mai mult, a existat și un incident extrem de neplăcut. Se pare că Reghe a început să țipe, la un moment dat, că fetele nu sunt ale lui deși le crește de la 5 ani, așa cum și Anamaria îl crește pe Luca, tot de la 5 ani. Asta, în condițiile în care Reghe refuză să-l vadă pe fiul său mic de foarte mult timp!

Astăzi, la tribunal, cei prezenți au putut să vadă cum Reghe deschide procese după procese, cerând să-l vadă pe acesta de două ori pe lună, în timp ce Anamaria îi cere să-l vadă în fiecare zi.

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.