Anamaria Prodan, săgeți către Reghecampf. „Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care…”

0
Anamaria Prodan

Nu poate trece o zi fără ca Anamaria Prodan să trimită o săgeată spre fostul ei partener de viață, Laurenţiu Reghecampf.

Sexy-impresara a fost mereu o femeie hotărâtă, căreia i-a plăcut să arate bine, dar a avut și perioade în care s-a mai neglijat.

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun „frână” la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70, minunat și la 80, fabulos!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

După ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, vedeta publică pe rețelele sociale imagini cu ea în ipostaze extrem de feminine, de multe ori în ținute foarte decupate și în costum de baie. „La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme”, a spus Anamaria Prodan, care nu s-a abţinut să lanseze un nou atac la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima!”.

În ceea ce privește viața sentimentală, Anamaria Prodan e decisă să nu se implice într-o nouă relație amoroasă până când divorțul nu va fi finalizat. „Eu sunt Anamaria Prodan. Nu mă afișez măritată cu nimeni, nu fac copii cu toți care trec pe la toate! Eu am fost educată să fiu mândră și unică. Cine a stat pe lângă mine a văzut. A ajuns mare. Cine a alunecat a ajuns rău. Dar lăsăm timpul să decidă, căci am explicat tuturor. Lupul își schimbă părul, dar năravul… niciodată! Copiii mei sunt și ei unici și mândri. Exact ca familia din care provin!”, a declarat Anamaria Prodanla emisiunea „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.