Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele al Andreei Bănică

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică și-a făcut în pandemie un hotel la malul mării, iar vara aceasta a fost inaugurat pentru a primi turiștii.

Unitatea de cazare se află în stațiunea Eforie Nord și este cotată ca fiind de 5 stele. Prin urmare, prețurile nu sunt deloc pentru orice buzunar, chiar dacă hotelul nu se află într-o zonă exclusivistă a litoralului.

Astfel, un sejur de două nopți costă în jur de 1.000 de lei, pentru trei nopți de cazare trebuie să scoateți din buzunar între 1.600 și 2.000 de lei, iar de la patru nopți de cazare în sus, prețul se mărește proporțional.

Pe lângă camerele pentru turiști, vedeta și-a rezervat și câteva camere pentru ea și familie, pentru a putea petrece cât mai mult timp pe litoral în sezonul estival.

Andreea Bănică e activă pe rețelele sociale și ține tot timpul legătura cu fanii ei. Înainte de inaugurare, ea le-a vorbit despre hotelul din Eforie Nord.

Artista le-a mai spus urmăritorilor săi că hotelul construit pe litoral e complet diferit de celelalte. E amenajat într-un stil modern și elegant.

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră.”, a spus vedeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.