Anamaria Prodan, înainte de lansarea Realitatea Sportivă și Realitatea Plus: Sunt obișnuită să câștig, orice aș face

0

Realitatea a ajuns, din această seară, în casele voastre și cu cele mai bune știri din sport, dar și din lumea mondenă. Realitatea Sportivă și Realitatea Star se lansează în zi de mare sărbătoare pentru toți românii. Cu doar câteva minute înainte de eveniment, Anamaria Prodan a dezvăluit câteva dintre gândurile și impresiile cu care lansează cele 2 proiecte ambițioase.

„Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, 2 tineri deschid 2 posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare? Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare.

Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea „alege tu că eu oricum câștig”. De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus „OK, deschid două!”, a afirmat Anamaria Prodan. 

La ora 18:00, Anamaria Prodan și Kamara au dat startul unui spectacol de neegalat!

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.