Adrian Enache, la lansarea Realitatea Star și Realitatea Sportivă: Românii sunt deosebiți, au nevoie doar de stabilitate

0

Cunoscutul interpret Adrian Enache a fost unul dintre invitații de marcă de la lansarea celor 2 noi posturi Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Pe lângă momentele spumoase legate de activitatea sa în naționala de fotbal a artiștilor, Enache a ținut să le transmită românilor un mesaj cu ocazia Zilei Naționale. 

„Eu spun despre aceste lucruri în fiecare zi. Mie nu-mi trebuie 1 Decembrie să le spun românilor să se iubească, să fie mai buni. Românului îi lipsește clarviziunea, pentru că toată lumea îl înnebunește, unii îi spun hăis, alții cea. Românul are nevoie de stabilitate, el este talentat, este  sufletist, nativ iese în evidență și am demonstrat asta, de-a lungul timpului, prin marile noastre personalități care au schimbat lumea.

Avem români care ocupă funcții cheie la NASA, manageri de top la Las Vegas. Sunt foarte valoroși si bine văzuți. Israelul, de exemplu, în proporție de  80%, este ridicat de români.

Le-aș spune românilor să se spele doar pe mâni, nu și pe creier,” a transmis Adrian Enache, la ediția specială dedicată lansării posturilor Realitatea Sportivă și Realitatea Star 

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.