Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri. În ce mai investește impresara

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan pare că a trecut peste divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi se focusează pe carieră. Vrea să investească în industria farma şi se alatură familiei Medicinas, cu intenția de a deschide 20 de magazine de tip franciză în țară și în străinătate.

După lansarea liniei de bijuterii cu diamante și pietre prețioase unice – CONFIDENT, vedeta țintește spre vârful industriei farmaceutice, anunțând, pe rețelele de socializare, preluarea a 25% din acțiunile unei firme farma recunoscută pentru suplimentele nutritive la mare căutare în rândul persoanelor care optează pentru un regim detox de reechilibrare a organismului.

Anamaria Prodan se alătură echipei Medicinas în calitate de investitor. Aceasta va deschide, în viitorul apropiat, 20 de magazine tip franciză care se vor regăsi în diferite orașe din Romania, dar și din Dubai. 

„Sunt fericită să anunț noul meu „pui” – Medicinas. Sunt mândră că fac parte din acest proiect major”, a anunțat Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan a luat această decizie deoarece ea și întreaga sa familie folosesc produsele Medicinas de mai mult timp, obținând rezultate foarte bune pe partea de imunitate, antistress, protecția ficatului și slăbit.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.