Smiley, reacție neașteptată după ce colegii i-au lansat o piesă în lipsa lui

0
smiley

Colegii lui Smiley au decis să lanseze o piesă pe care el o amână de ceva timp, dar care este „hit-ul studioului”, fiind pe repeat de câteva luni.

„Colecționara” este o piesă senzuală, despre energia magnetică și plină de mister din nopțile de club. Rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor, unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent” din 2018.

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea. Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, au declarat colegii lui Smiley.

Artistul a plecat în vacanță alături de Gina Pistol și fiica lor și a decis să se deconecteze de la social media, lăsându-și astfel conturile în mâinile colegilor de la HaHaHa Production.

Smiley a aflat abia duminică, la întoarcerea în țară, de lansarea piesei.

„Tocmai am aterizat din vacanță, am deschis rețelele sociale, am fost off toată săptămâna, și îmi dau seama că s-a lansat o piesă pe care eu nu plănuiam să o lansez acum. Nici nu știu dacă să fiu supărat sau să fiu bucuros. O să văd eu despre ce este vorba.”, a explicat Smiley pe Instastory.

Gina Pistol știa despre acest lucru, dar nu a vrut să spună nimic. “N-am vrut să-ți stric vacanța.”, a răspuns prezentatoarea. Solistul nu ar fi vrut să lanseze melodia acum, dar reacțiile fanilor au fost pozitive, așa că se bucură.

„Am văzut tot ce au postat pe internet, am văzut toate filmulețele, am citit comentariile, nu știu dacă sunt supărat sau bucuros pentru ceea ce s-a întâmplat. Vă prezint și capul răutăților (n.r. Juno).”, a mai spus Smiley.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.