Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf după stabilirea pensiei alimentare

0
anamaria prodan

În urmă cu câteva zile, vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească lunar o pensie alimentară de 2.000 de euro pentru Bebeto, băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Decizia a venit după ce fostul antrenor al Univeristății Craiova a făcut un apel împotriva deciziei pin care urma să fie obligat să dea o treime din veniturile lunare copilului. Laurențiu Reghecampf a semnat recent cu o echipă din Azerbaidjan, Neftchi Baku, pentru un salariu de 40.000 de euro.

Decizia judecătorilor de a stabili o cotă fixă de 2.000 de euro și o treime din salarul fostului soț pentru pensia aliementară a lui Laurențiu Jr. a iritat-o pe Anamaria Prodan, care a venit cu o replică acidă. Impresara nu este de acord cu cele stabilite în intanță

„Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! 

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.