Amestecul care purifică organismul în numai o săptămână!

0
gandusha

Ritualul ayurvedic Gandusha – cunoscut și sub denumirea de „tragerea cu ulei” – este noul gest de frumusețe care trebuie adoptat în fiecare dimineață.

Ce este Gandusha?

Efectuată în fiecare dimineață pe stomacul gol, apa de gură Ayurvedic Gandusha este un moment special care trebuie considerat ca un adevărat ritual zilnic. Mult mai mult decât un simplu gest de frumusețe, această practică naturală și detoxifiantă ajută la menținerea unei guri sănătoase, a dinților albi și a gingiilor puternice – toate în timp ce tonifică și igienizează întregul organism.

Această rutină combină virtuțile purificatoare ale uleiurilor de cocos și susa: ulei de cocos pentru conținutul său ridicat de acid lauric – cunoscut pentru eliminarea bacterii care cauzează disconfort dentar – și ulei de susan, pentru proprietățile sale antibacteriene și anti-inflamatorii. Produsul conține și ulei esențial de mentă pentru un efect calmant, precum și ulei esențial de lămâie organic, antiseptic și antibacterian.

Cum se efectuează ritualul?

În prealabil, este indicat să eliminați bacteriile acumulate pe limbă în timpul nopții folosind o racletă pentru limbă. Apoi, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, face o baie orală cu o lingură de gandusha timp de 10 minute. Aveți grijă să nu înghițiți produsul și apoi clătiți-vă bine gura cu apă.

Care sunt efectele sale pe termen lung?

Conform teoriei ayurvedice, acest trata,ent are multe beneficii pentru întregul corp. Practicarea cestui ritual Gandusha ar trebui să ajute – și lista nu este exhaustivă – împotriva migrenelor, inflamației de la nivelul gurii sau gâtului, bolilor reumatice, pielii obosite, lipsită de strălucire, dar, de asemenea, și împotriva durerilor de articulație.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.