„Am întâlnit o femeie incredibilă după ce soția mea a murit, dar mă simt vinovat”

0

Nu este întotdeauna ușor să începi o nouă viață după moartea celui pe care l-ai iubit atât de mult. Dar, uneori, destinul îți rezervă surprize frumoase. Este cazul acestui bărbat care a cunoscut o femeie după moartea soției sale. Cu toate acestea, în ciuda timpului și a sentimentelor, el nu poate uita și se simte întotdeauna vinovat.

Pierderea soțului sau a soției este o traumă care poate fi de durată pentru cel care rămâne. Într-adevăr, este imposibil să ștergi anii petrecuți împreună. Și dacă pentru unii suferința este insuportabilă, alții încearcă să meargă înainte și să înceapă o nouă viață după doliu. .

SOȚIA LUI A MURIT DE CANCER LA SÂN

A crezut că partea cea mai grea a rămas în urmă, așa cum a explicat el într-o scrisoare publicată joi, 28 martie 2024, la secțiunea Dragă Deidre, psiholog care răspunde cititorilor The Sun. Viața bărbatului care a dorit să rămână anonim s-a schimbat acum 18 luni. În această perioadă, soția lui a murit de cancer la sân și întreaga sa viață s-a prăbușit.

Era căsătorit cu ea de mai bine de 30 de ani și totul mergea bine în relația lor. „Luni de zile, durerea mi-a consumat viața și m-am străduit să mă ridic din pat în majoritatea zilelor.”, a spus el. Dar o întâlnire i-a dat un nou gust pentru viață. „În septembrie anul trecut am întâlnit o femeie bună și frumoasă la serviciu și ne-am îndrăgostit imediat. Ea are 48 de ani. ”, a mărturisit cel care nu mai credea că poate iubi o femeie așa cum își iubea soția.

ÎNTÂLNIREA CU ACEASTĂ FEMEIE I-A ADUS BUCURIE

Dar, în ciuda sentimentelor puternice pe care le simte, lucrurile nu merg așa cum și-ar dori în privat. „Ea a adus bucurie în viața mea și lucrurile nu ar putea fi mai bune. Singura problemă este că de fiecare dată când încercăm să facem sex, nu pot.”, a recunoscut bărbatul de 50 de ani.

Fără rețineri, a continuat, sperând că psihologul revistei îl va ajuta. „Pe măsură ce am petrecut mai mult timp împreună, m-am îndrăgostit de ea și totul a fost bine până când am încercat să facem sex și nu am reușit să am o erecție. Chiar dacă a fost înțelegătoare, mi-e prea frică să fim idin nou.”, a spus el.

SIMTE O FORMĂ DE VINOVĂȚIE FAȚĂ DE SOȚIA SA DECEDATĂ

Pentru Deidre, nu există vremuri bune sau rele. Pe de altă parte, psihologul cunoaște cauza problemelor de erecție ale autorului. „Vinovația pe care o simți că mergi mai departe este probabil cauza disfuncției erectile.”, i-a răspuns.

Este foarte posibil ca el să nu fi acceptat încă complet această pierdere în ciuda sentimentelor pe care le poate simți. Poate dura câțiva ani pentru a se recupera după pierderea unei persoane dragi. În general, este un proces foarte lent și complex. Și în ciuda progreselor pe care crede că le-a făcut, cicatricea poate fi încă prezentă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.