Alina Ceușan și-a cumpărat mașină electrică. Prețul pornește de la 100.000 de euro

0
Alina Ceușan

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, și-a cumpărat o mașină electrică nouă, al cărei preț pornește de la 100.000 de euro.

Este vorba despre un Audi e-tron g, ce are o autonomie de peste 400 de kilometri și foarte multe dotări. De exemplu, nu are oglinzi retrovizoare, ci camere de filmat în timp real.

Alina Ceușan a postat deja numeroase poze și videoclipuri cu noua achiziție pe Instagram, fiind foarte încântată de bolidul cu care circulă deja pe străzile din Cluj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, cele mai tari prietene de pe Instagram, și două dintre cele mai de succes bloggerițe din România, arată ca două păpuși Barbie, dar înainte de a avea succesul de acum, cele două nu arătau chiar așa. Cu alte cuvinte fetele au decis să facă schimbări totale a aspectului, apelând la esteticieni și ”pompând” bani grei în noile înfățișări.

Amândouă, două tinere din Cluj și-au descoperit pasiunile pentru fotografie și, la un moment dat, au decis că trebuie să facă asta împreună. Așa că, s-au mutat într-un apartament din Cluj Napoca și au reușit să lege una din cele mai frumoase prietenii din lumea mondenă, cu toate că, niciuna dintre ele nu s-a gândit că vor ajunge atât de sus în perioada studenției și sub nicio formă cu ajutorul blogging-ului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.