Fiica cea mare a Ancăi Serea, copia fidelă a mamei sale

0

Anca Serea are șase copii, primii doi din primul mariaj, cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani.

David este cel mai mare, apoi urmează Sarah. Ulterior, Anca s-a recăsătorit cu Adi Sînă, alături de care are doi fii și două fiice, Noah, Ava, Moise și Leah.

Pe 6 august, Sarah, fiica cea mare a prezentatoarei, a împlinit 15 ani. În mediul online, Anca a publicat o fotografie alături de adolescenta care-i semănă izbitor.

„Astăzi este o zi importantă în familie, ziua în care Sarah noastră împlinește vârsta de 15 ani. Nu mai este demult copil, ci o adevărată domnișoară cu un suflet imens. Mare iubitoare de necuvântătoare, artistă plină de imaginație, veșnică apărătoare a dreptății, sub orice formă s-ar manifesta! Suntem extrem de recunoscători că o avem în viețile noastre, mândri de realizările ei și îi dorim să aibă parte de bucurii și să își împlinească toate visele. La mulți ani, draga noastră Sarah, te iubim!”, a scris prezentatoarea în descrierea imaginii.

„Doamne, cât este de frumoasă! Cât de mult îți seamănă! LA MULȚI ANI, SARITA!”, a comentat Geanina Ilieș. „La mulți ani, minune de domnișoară!”; „Este superbă, la mulți ani binecuvântați!”; „Cât de mult îți seamănă! Mulți ani fabuloși!”; „La mulți ani, frumusețe din frumusețe!”; „La mulți ani! Să-ți trăiască și să vă bucurați de ea. Ce mult semănați!”, au comentarii urmăritorii vedetei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.