Alexia Eram, de urgenţă la spital. Cu ce probleme se confruntă fiica Andreei Esca

0
Alexia Eram

Alexia Eram a ajuns de urgenţă la spital. Fiica Andreei Esca a trecut prin momente delicate, după ce a început să se simtă rău.

Alexia a povestit pe reţelele de socializare că a mâncat ceva de la un fast food și s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară destul de gravă, acesta fiind și motivul pentru care a fost absentă în ultimele ore de pe social media.

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea. Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a mărturisit fiica Andreei Esca.

După experiența cu fast food-ul, Alexia Eram e mai hotărâtă ca niciodată să fie atentă la alimentație. Fiica Andreei Esca a optat deja pentru un meniu mult mai sănătos.

De aproximativ doi ani, Alexia Eram nu mai stă pe banii părinților ei. Aceasta a povestit din ce-și câștigă pâinea:

„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.