Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire

0
Adelina Petrițu

Inspirat de clipurile publicate în mediul online de fosta sa iubită, Adelina Pestrițu, în care aceasta demonstrează o serie de bune maniere, Speak a filmat și el un clip similar, în propria baie.

În filmuleț, artistul intră în baie și exemplifică modul corect de a pune o hârtie igienică într-un suport. În mai puțin de 24 de ore de la publicare, clipul a făcut jumătate de milion de vizualizări și a primit peste 30.000 de reacții.

Fanii și-au dat seama imediat că filmulețul este o ironie la adresa fostei iubite, ținând cont că artistul a filmat în același stil ca ea și, mai mult, a folosit aceeași coloană sonoră pe care Adelina Pestrițu o folosește la clipurile ei cu bune maniere.

@iamspeakAcesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Ma rog, faza cu hartia e true! :)))

♬ original sound – speak


Artistul a ținut să precizeze că filmarea lui „este un pamflet și trebuie tratat ca atare”, însă glumele fanilor s-au ținut lanț în comentarii. „De unde te-ai inspirat cu genul ăsta de videoclip?”, „Acel moment când faci mișto de fosta”, „Simt așa că o imită pe fosta” sau „Toți ne-am dus cu gândul la Adelina”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care Speak le-a primit, după publicarea clipului.

Speak și Adelina Petrițu au format unul dintre cele mai frumoase și mai iubite cupluri din showbiz. Povestea lor a început în anul 2014, dar în 2016, după doar doi ani, relația lor a ajuns la final.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.