Ana Maria Prodan, prima poză în brațele unui bărbat, după despărțirea de Reghe

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan pare să nu fie afectată de scandalurile din instanță cu Laurențiu Reghecampf! Până obține banii pe pensia alimentară de la Laurențiu Reghecampf, sexy impresara a plecat să se relaxeze într-o nouă vacanță pe lux, în Dubai, unde o așteaptă iubitul misterios.

Anamaria Prodan, care va împlini 50 de ani în decembrie, a plecat în Dubai, acolo unde își petrece o mare parte din timp, și s-a afișat la brațul unui bărbat.

Este vorba despre un chirurg estetician, care operează în Emirate și în Arabia Saudită.

Fotografia a fost însoțită de o serie de inimioare, dar nu se știe dacă Dr. Ashary are o relație intimă cu impresara din România sau Ana Maria Prodan este doar o clientă a a acestuia, știut fiind faptul că apelează des la tratamente cosmetice.

Medicul Ibrahim al Ashary este un împătimit al cailor și este vedetă în Arabia Saudită. Medicul, care o strânge în brațe cu foc pe Prodanca, deține clinici în Anglia, Dubai și Arabia Saudită.

Impresara a declarat în repetate rânduri că nu va declina identitatea noului ei iubit, care este de origine arabă, până nu se va termina divorțul.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.