A divorțat sau nu Andreea Antonescu înainte să rămână însărcinată? Ce nume va purta bebelușul ei

0
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil al său, alături de Victor Vrînceanu, fără să lămurească însă situația divorțului de Traian Spak.

Vedeta pare că și-a găsit liniștea la mai bine de trei ani după ce a anunțat, oficial, despărțirea de Traian Spak.

”A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, era anunțul făcut pe tema sarcinii, pe conturile ei de socializare, de Andreea Antonescu.

Acum mai bine de trei ani, Andreea Antonescu și Traian Spak luau decizia să se despartă, relația lor rămânând însă una civilizată. Artista, care revenea pe scenă în formula care i-a adus celebritatea – adică alături de Andreea Bălan în duo-ul Andre – părăsea America, acolo unde stătea cu soțul ei, pentru a se ocupa de cariera ei.

”Custodia Siennei va rămâne la mine, Sienna va merge în continuare în State, în vacanțe, alături de mine sau alături de mama.(…) Noi ne-am pus la punct tot ce era de pus la punct. (…) Divorțul va avea loc în România, la notar, va fi un minimum de 30 de zile, trebuie să intervină și Autoritatea Tutelară. Nu ne rămâne decât să vină și Traian în țară”, spunea Andreea Antonescu, pentru Wownews, acum trei ani.

De atunci însă, situația divorțului vedetei de afacerist este încă incertă. Complicațiile, explica Andreea Antonescu, ar fi legate de faptul că Traian Spak nu ar fi avut timpul necesar pentru a veni în România să meargă împreună la notar, să depună actele, iar apoi, conform legii, să revină în cabinetul notarial după 30 de zile.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!”, a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie, pentru Click.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.