Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani

0
ianca simion

Ianca Simion, fiica îndrăgitului realizator TV Răzvan Simion, a împlinit, duminică, 14 august, vârsta majoratului.

Pe lângă urările de la părinți și prieteni, Ianca Simion a primit un mesaj superb, de suflet, din partea iubitei tatălui său, Daliana Răducan.

„La mulți ani, Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, vioiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali!”, este mesajul postat de Daliana, într-un story pe Instagram.

Daliana Răducan și Ianca au o relație foarte bună, înțelegându-se de minune. Partenera de viață a lui Răzvan Simion i-a făcut fiicei vitrege o urare foarte emoționantă, din care reiese că are o relație strânsă, atât cu ea, cât și cu fratele său.

De asemenea, și Răzvan Simion i-a scris fiicei sale un mesaj special cu ocazia împlinirii a 18 ani. Alături de câteva imagini de colecție cu ea de când era mică, prezentatorul TV i-a făcut și o urare emoționantă fetei sale care, de astăzi, este o persoană majoră.

În plus, Ianca a primit numeroase cadouri încă de la miezul nopții, iar cele mai dragi persoane din viața ei au avut grijă să îi facă multe surprize în această zi specială.

„S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, a scris Răzvan Simion pe pagina lui de Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.