A băut colagen timp de două săptămâni. Iată care sunt efectele asupra tenului ei!

0
colagen

De la sfaturile bunicii la cele mai avansate cosmetice, lumea frumuseții este plină de tehnici de tot felul care promit să aibă grijă de noi. Și în ultimii ani, colagenul a intrat în rutinele de frumusețe.

Cei care l-au testat ​​jură pe efectele sale miraculoase asupra pielii. YouTuberul Huda Beauty spune că nu poate trăi fără el, Jennifer Aniston îl adaugă în smoothie-urile ei și multe alte mărturii apar pe internet. Dar să ne întoarcem mai întâi la originea colagenului.

Este o proteină care apare în mod natural în organism. Se află în conținutul „pielei, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor…” indică Passeportsanté, care subliniază că „reprezintă 30 până la 35% din proteinele totale ale organismului și asigură coeziunea, elasticitatea și regenerarea tuturor acestor țesuturi.

Colagenul, noul tratament anti-îmbătrânire?

Bloggerul Betch Ivy Carter a decis să bea colagen timp de două săptămâni pentru a măsura efectele. Ea povestește această experiență pe blogul ei numit „Pariuri”. După câteva cercetări, editorul indică faptul că, prin ingerarea acestuia sub formă de supliment alimentar, colagenul ar „hidrata pielea, ar crește elasticitatea, reduce ridurile și stimulează producția de colagen a organismului”.

Ea a introdus această componentă în rutina ei timp de două săptămâni. După această perioadă a devenit o altă femeie. Efectele au venit „treptat”, dar sunt „incontestabil vizibile”. Ea nu raportează „modificări vizibile ale părului” dar pielea ei este „incredibilă”. Tenul ei este mai „unificat” și asigură că îi permite în același timp „să reducă din cantitatea de machiaj folosită”. Cei din jurul său au remarcat că pielea ei este în mod natural mai „luminoasă și strălucitoare”.

Dacă vrei să urmezi dieta cu colagen, este necesar să acorzi o atenție deosebită originii și calității colagenului dar și să consulți opinia unui expert.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.