8 sfaturi de frumusețe de la membrele familiilor regale care le-au ajutat să arate ca niște vedete

0

Membrele unei familii regale ar trebui să fie întotdeauna pregătite pentru atenția publicului. Majoritatea dintre ele are propriile sfaturi și trucuri rapide pentru a arăta perfect în orice situație. 

În mod surprinzător, multe dintre ele sunt destul de ușor de urmărit. Iată 8 exemple strălucitoare de trucuri de frumusețe simple, dar ingenioase, care au fost supuse testului timpului și folosite cu succes timp de decenii de către membrele regale din diferite țări.

1. Secretul coafurii impecabile a prințesei Diana

Imagine

Stilul Prințesei Diana a inspirat multe femei să-și tundă părul mai scurt și să-i încerce legendara coafură. Jurnaliștii au urmărit îndeaproape familia regală, așa că orice schimbare în look-ul Dianei a fost imediat observată și discutată pe primele pagini. Dacă prințesa de Wales a decis să încerce o tunsoare mai scurtă, avea nevoie de o  tactică specială.

Coaforul ei personal trebuia să fie foarte atent. I-a tuns părul Dianei treptat, câte un sfert de centimetru la un moment dat, de-a lungul săptămânilor. Așa a urmat Diana tendințele fără a atrage atenția și discuțiile nedorite în mass-media.

2. Kate Middleton folosește culori neutre pentru a crea look-uri sofisticate.

Imagine

Prințesa Kate este renumită pentru machiajul ei natural, dar sofisticat. Ea folosește adesea farduri de pleoape în tonuri calde neutre. Uneori, Prințesa de Wales adaugă eyeliner negru pentru a crea un efect moale de ochi fumuriu. Paleta de culori a produselor ei de machiaj se potrivește perfect cu culoarea părului. Kate optează, de asemenea, pentru nuanțe nude ale lacului de unghii pentru a susține impresia unui aspect natural.

3. Meghan Markle folosește iluminatorul pentru a arăta mai trează.

Imagine

Meghan Markle are câteva trucuri speciale pentru a arăta revigorată în orice moment al zilei. În timpul pregătirilor pentru filmările nocturne, ducesa aplică un iluminator, acordând o atenție deosebită colțului interior al ochilor. Ea menționează, de asemenea, folosirea unui ondulator de gene ca un produs de înfrumusețare simplu, dar extrem de eficient, care oferă efecte instantanee și o ajută să arate fresh chiar și fără o urmă de machiaj.

4. Grace Kelly a folosit cât mai des cremă hidratantă pentru mâini.

Imagine

Regreta Prințesă de Monaco a folosit des o cremă hidratantă pentru mâini. Întotdeauna și-a amintit să mențină pielea de pe mâini suficient de hidratată pentru a încetini apariția semnelor îmbătrânirii. Kelly credea că mâinile unei femei își arată vârsta mai repede decât orice altă parte a corpului ei și, ca urmare, a avut grijă de mâinile ei ca parte a rutinei sale de frumusețe.

5. Prințesa Maria-Olympia a Greciei doarme cu o mască pentru ochi pentru a-și păstra aspectul perfect al genelor.

Imagine

Prințesa Maria-Olympia este o fană a extensiilor de gene și a descoperit o tehnică specială care îi ajută să-și mențină genele în ordine. În fiecare noapte poartă o mască pentru ochi care împiedică genele să se încurce în timpul somnului.

Prințesa, care acordă o atenție deosebită aspectului ei, nu este mulțumită de grosimea sprâncenelor. Dar ea a găsit o soluție simplă. Maria-Olympia a ales gelul potrivit pentru sprâncene și îl folosește zilnic.

6. Crema de protecție solară este un produs de primă prioritate pentru Regina Letizia a Spaniei.

Imagine

Regina Letizia este foarte exigentă cu ea însăși când vine vorba de rutina ei de frumusețe. Ea cunoaște particularitățile pielii ei și nu sare peste procedurile obișnuite. Letizia nu folosește produse extraordinare sau rare. Ritualul ei de îngrijire a pielii se bazează pe hidratarea zilnică și aplicarea de protecție solară.

7. Rujul roșu a fost un produs de frumusețe esențial pentru regina Elisabeta a II-a.

Imagine

Rujul roșu perfect este o altă cheie pentru un aspect regal uimitor. Regreta regină Elisabeta a II-a a dovedit că toată lumea poate găsi nuanța perfectă de roșu pentru fiecare ocazie. Rujul strălucitor a fost unul dintre produsele de machiaj preferate ale Majestății Sale și a putut fi văzută adesea împrospătându-și rujul în public. Această acțiune a fost folosită și ca semnal secret în timpul diferitelor evenimente adresate doamnelor de serviciu ale Reginei. Ele știau că va părăsi evenimentul când au văzut-o când își aplica din nou rujul.

8. Prințesa Eugenie folosește produse de machiaj simple care o fac să arate bine în cel mai scurt timp.

Imagine

Ca și alți membri ai familiei regale, Prințesa Eugenie este adesea ocupată cu participarea la diverse evenimente publice. Ea a găsit o soluție perfectă pentru a economisi timp, continuând să arate superb. Nepoata reginei Elisabeta a II-a s-a antrenat să se machieze în mașină. Eugenie a ales câteva produse de machiaj care sunt ușor de aplicat din mers. Îi place să folosească rimel și bronzer.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.