4 zodii care renunță la relații atunci când devin prea complicate

0

Unele zodii rămân lângă partener la bine și la greu, însă altele preferă să nu se complice și să renunțe atunci când în relație apar anumite obstacole. 

Berbec

Berbecii nu fug de ceartă, dar nici nu le place să fie călcați pe coadă prea mult. Ei se calmează repede după o ceartă, însă partenerul s-ar putea să nu facă la fel. De asta, dacă certurile se prelungesc prea mult, sau li se cere să se schimbe, e posibil să plece din relație. Nu vor să depună foarte mult efort pentru împăcare într-o relație și consideră că dacă trebuie să muncească, nu merită să rămână acolo. Cel mai probabil, se vor reorienta către altcineva. Totuși, dacă îndeplinești toate criteriile unui partener ideal de pe lista unui Berbec, s-ar putea să mai lase de la el. Știi cum e, pentru cine merită, altfel depui efort!

Gemeni

Gemenii nu se grăbesc să intre în relații, sau altfel spus, să se „lege la cap” prea repede. Vor să petreacă cât mai mult cu prietenii și țin mult la independența lor. Dacă trebuie să muncească prea mult pentru o relație, consideră că nu merită, mai ales dacă nu se văd cu persoana în viitor. Preferă să părăsească relația și să nu dea speranțe false partenerului, însă dacă își întâlnesc sufletul pereche, nu mai pleacă de lângă el!

Balanță

Balanțele te pot induce în eroare, uneori. Îți fac multe promisiuni, dar în sinea lor știu că au mai multe opțiuni și că se pot îndrăgosti de nenumărate ori. Dacă relația devine prea complicată, s-ar putea să se despartă, dar nu pentru că nu mai iubesc persoana respectivă. Pur și simplu, pentru că au încheiat această etapă din viața lor și vor să treacă la următoarea.

Vărsător

Vărsătorii sunt independenți. Consideră că nu au nevoie de o relație pentru a se simți împliniți. Cu atât mai mult, dacă se află într-o relație în care încep să apară certuri, nu vor să mai aibă de a face cu aceasta și preferă să revină la independența lor.  Singura circumstanță în care un Vărsător va rămâne lângă tine este atunci când va ști sigur că tu ești partenerul potrivit, cu care se vede toată viața.

sursa

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.