Zodiile care sunt excesiv de geloase. Ajung să își spioneze partenerii

0
zodie

Specialiștii de la Psychic World au descoperit, în urma unui studiu, că anumite zodii sunt mai predispuse la a fi geloase decât altele, fiind tentate să le verifice mai des partenerilor telefoanele și computerele, decât alte semne zodiacale.

Scorpion

În acest studiu, 62% dintre persoanele aflate sub semnul scorpionului au dezvăluit că și-au spionat frecvent partenerii. Mai mult, unii dintre ei au afirmat că și-au format, în timp, instincte foarte bune în ce privește infidelitatea. Conform Allure, Scorpionii sunt persoane cu o intuiție bine dezvoltată, dar sunt și foarte pasionali. Aceștia suferă enorm dacă sunt trădați și probabil că din cauza aceasta au tendința de a fi suspicioși.

Gemeni

Gemenii sunt puțin mai curioși decât Scorpionii, 66% dintre persoanele aflate sub acest semn spunând că obișnuiesc să verifice telefoanele partenerilor. În cadrul studiului, mulți nativi au declarat că nu ar fi deranjați nici dacă ei ar fi descoperiți făcând asta. InStyle spune că Gemenii se implică în totalitate în relația de cuplu și își păstrează cu tărie angajamentul față de partener. Semnului de aer îi place stabilitatea și urăște trădarea.

Peşti

69% dintre Peşti au afirmat că au pătruns în intimitatea partenerului, de dragul relației, dar cei mai mulți Pești au spus că odată ce au fost prinși și-au învățat lecția. Zodia de apă este una pasională, empatică și predispusă la suferință dacă este trădată. Allure spune că nativii absorb toate bucuriile și toate durerile din jur. Având o sensibilitate imensă, ei pot fi prinși ușor într-un carusel de emoții.

Rac

Studiul Psychic World a aflat că 71% dintre nativii din zodia Rac se uită frecvent în telefoanele și computerele partenerilor. Acest fapt nu este o surpriză, întrucât semnul de apă tinde să acorde mai multă atenție celor din jur. Nativii Rac sunt dependenți de iubire, fapt care poate naște și multă gelozie.

Leu

Leul își spionează cel mai mult partenerul. Sondajul arată că 75% dintre Lei au mărturisit că sunt activi în viața celorlalți și le place să știe care este următoarea mișcare făcută de persoana iubită. Leul, semn de foc, preferă să se comporte ca un lider, astfel că nu este de mirare că tinde să preia conducerea în relații. Întrucât este o zodie extrem de independentă, nativii caută un partener care să se muleze pe personalitatea energică a lor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.