Zodiile care nu fac compromisuri. Nu se uită niciodată înapoi!

0

Majoritatea oamenilor descoperă că detestă să se ocupe de trecut, deoarece nu le-a fost ușor să treacă de la evenimentele care au dus în primul rând la zdrobirea inimii. De fapt, există unele zodii care cresc cu convingerea că nu și-ar dori niciodată să ia în considerare ce ar fi putut fi dacă ar fi făcut lucrurile altfel sau ar fi ales un alt drum în viață, fie personal sau profesional. 

Ei sunt atât de concentrați să fie arhitecții în propriile lor vieți și să construiască un mâine mai bun încât refuză să-și petreacă timpul privind în urmă. Aruncă o privire la zodiile care tind să-și pună în valoare respectul de sine și nu ar renunța niciodată la individualitatea lor pentru a reface trecutul. 

Leu

Deși este incredibil de plin de compasiune și de hrănitor în orice mediu, Leul nu este atât de dur pe cât pare a fi. Este o persoană vulnerabilă în mod inerent care se simte ocazional nesigur cu privire la abilitățile lor. Cel mai rău lucru care li s-ar putea întâmpla este să aibă ego-ul rănit de cineva la serviciu. Leului îi este adesea greu să-și revină după asta. Așadar, înainte ca relația sa de muncă să fie prea tensionată, Leul își va încheia cu siguranță angajarea odată ce va îndura un pic de dispreț și maltratare din partea superiorilor săi. Își scutește colegii de muncă pentru nenumăratele mici șicanări și poate chiar că nu l-au susținut. Dar se mută la un loc de muncă mai fericit și nu se uită niciodată înapoi.

Fecioară

Nimic nu este prețuit de o Fecioară la fel de mult ca mândria sa. Pentru ea, are prioritate față de orice alt sentiment. Prețuiește un sentiment puternic de sine și nu dorește să se dovedească că presupunerile sale despre oameni sunt greșite. Așa că, atunci când nu vede o despărțire, o poate răni ego-ul. Poate de aceea există puține șanse de reconciliere. Pentru o Fecioară, o despărțire semnalează întotdeauna un nou început. Similar cu curățenia de primăvară sau alte sarcini de reparații la domiciliu, se recuperează bine după o despărțire. De asemenea, majoritatea Fecioarelor nu și-ar permite niciodată să se întoarcă și să-și reînnoiască relația cu fostul lor, chiar dacă mai au o mică cantitate de iubire pentru el. Uneori se asigură că relația este iremediabilă. Acest lucru se datorează faptului că nu vrea niciodată să treacă peste răul pe care relația l-a făcut.

Taur

Dacă un Taur decide să se distanțeze de un prieten în care nu are încredere, decizia sa este de obicei permanentă. Este făcută pentru că onoarea lor a fost cumva pătată. Fie că a fost gelozie, comportament inconsecvent, necinste sau eșec de a fi acolo pentru Taur, unele situații îl fac să devină distant. Chiar dacă iubitul sau membrul familiei sale l-ar ruga să-și reconsidere decizia, nu ar ierta niciodată pe cineva care i-a greșit. Acest semn apreciază încrederea dincolo de orice altceva; nu o predă cu ușurință și nu o primește niciodată înapoi. Probabil că a împărtășit și a explicat o mulțime din comportamentul otrăvitor al prietenului său în trecut. Dar, de asemenea, susține cu fermitate deciziile sale după ce au fost luate. Prin urmare, Taurul nu se uită niciodată înapoi și nu se întreabă ce ar fi putut fi dacă ar fi menținut prietenia.

Scorpion

Când un Scorpion este lipsit de respect de către oricine îi pasă, acest semn de apă decide să alunge acea persoană din viața sa. Scorpionul nu s-ar gândi niciodată să se umilească reconciliându-se cu ei. Acesta este individul care i-a greșit Scorpionului și l-a făcut să se simtă rău. Scorpionul tinde să meargă mai departe fără să arunce o privire înapoi din orice situație. Dacă viața sa are câteva suișuri și coborâșuri, nu încearcă niciodată să se liniștească gândindu-se la trecut. Se bazează pur și simplu pe cei dragi și schițează calea de urmat cu sfaturi înțelepte și un buchet de optimism!

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.