Zendaya, maraton de modă pentru turneul promoțional Challengers

0

Zendaya, cea mai populară actriță a momentului, vine să uimească covoarele roșii cu ținutele ei în stil Tenniscore.

După Dune: Part Two, Zendaya își continuă turneul mondial cu un nou turneu de promovare pentru următorul ei film, Challengers de Luca Guadagnino. Actrița iese pe covoarele roșii cu noi look-uri uimitoare, abandonând universul SF pentru a îmbrățișa o eră Tenniscore care i se potrivește perfect. 

Imagine

Polo Ralph Lauren primăvară-vară 1992, Brunello Cucinelli, Vivienne Westwood primăvara-vara 1994, Thom Browne

Stilistul ei, Law Roach, nu a dezamăgit cu primele piese îndrăznețe – uneori din arhive, alteori personalizate. O privire în urmă la toate ținutele observate până acum.

Imagine

Calvin Klein, Loewe, Louis Vuitton, Lacoste

În „Challengers”, actrița, cunoscută pentru rolurile din „Spiderman”, „Euphoria” sau „Dune”, joacă acum rolul unei jucătoare de tenis, prinsă într-un triunghi amoros.

Filmul regizat de Luca Guadagnino va fi o comedie sportivă romantică care se va scufunda prima dată în lumea tenisului, apoi aduce în centrul atenției o dramă romantică incomodă din cuplu. Zendaya este responsabilă de interpretarea personajului Tashi Duncan.

Zendaya este o jucătoare de tenis profesionistă, Tashi Duncan, prinsă într-un triunghi amoros, între Art (jucat de Michael Faist) și Patrick (jucat de Josh O’Connor). Filmul „Challengers” urmărește viața personală a jucătoarei de tenis Tashi Duncan, în timp ce soțul ei devine un cunoscut jucător, câștigător de Grand Slam. 

Filmul a avut premiera pe 15 septembrie 2023.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.