Vlăduța Lupău, trei ținute spectaculoase la botezul fiului ei. Cum s-a îmbrăcat vedeta

0

Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, și-au creștinat de curând băiețelul, iar imaginile de la eveniment au ajuns pe rețelele de socializare.

Cei doi au organizat o petrecere de neuitat pentru micuțul Iair, cu sute de invitați de seamă. Botezul a avut loc într-o biserică din Cluj Napoca, iar nașii au fost artista Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novak.

Atmosfera petrecerii a fost asigurată de nume mari din lumea muzicală autohtonă, printre care s-au numărat Andra, trupa Holograf și manelistul Tzanca Uraganul.

Pentru specialul eveniment, artista a schimbat trei ținute alese pe măsura importanței.

Vlăduța Lupău a purtat trei ținute, trei rochii diferite, una mai senzațională ca alta. Cântăreața a avut și o coafură deosebită, iar machiajul de seară sofisticat i-a completat la perfecție look-ul.

În imaginile de la biserică, în care cei doi părinți apar alături de micuțul lor, Vlăduța Lupău a optat pentru o rochie de tip corset, de culoare verde, cu un model de perle în zona bustului.

La petrecerea de botez însă, pe ringul de dans, artista s-a schimbat în două ținute ceva mai spectaculoase, o rochie de culoare albastră cu aplicații ce imită penele și trenă lungă și alta cu aplicații pe piept și mâneci cu pene.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.