Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă? Anunțul neașteptat al artistului

0
vlad gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai mediatizate și frumoase cupluri din showbizul românesc. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Adela” și de atunci sunt de nedespărțit.

Mult timp cei doi au ținut relația ascunsă, dar la începutul acestui an au decis să e momentul să împărtășească și cu fanii fericirea lor.

Ei bine, de atunci nu există zi în care să nu se afișeze împreună pe Internet și se vede cu ochiul liber că sunt nu doar o pereche reușită, ci au sentimente sincere și puternice unul pentru celălalt.

Relația lor pare să avanseze cu pași repezi, astfel că fanii deja se întreabă când vor face și pasul cel mare. Ei bine, actorul a vorbit recent despre căsătoria cu Oana Moșneagu pe contul de Instagram, potrivit tabu.ro.

Asta s-a întâmplat și în urmă cu o seara, când un fan a profitat de ocazie și a pus întrebarea care zace pe buzele tuturor: „Tu te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?”.

Fără să stea prea mult pe gânduri, actorul a răspuns: „Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?”, a spus Vlad Gherman, după ce a postat un filmuleț în care iubita lui îl sărută cu patos pe gură, fiind foarte tandră și afectuoasă cu el.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.