Vlad Gherman a plâns pe net după fosta iubită, Cristina Ciobănaşu. Cum a reacționat Oana Moşneagu

0

Vlad Gherman a surprins pe toată lumea după ce a izbucnit în plâns pe net, în timp ce vorbea despre fosta lui iubită, Cristina Ciobănaşu.

El a rememorat lunga relație cu fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, și a început să plângă, filmându-se în live-ul online.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: >Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei”, le-a povestit acesta urmăritorilor.

Mai mult, Vlad Gherman încurajează persoanele să vorbească sincer despre problemele lor. În trecut actorul a și mers la psiholog pentru a se putea vindeca de tot ce îl măcina în interior.

„Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră > și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a mai povestit acesta.

Actuala sa iubită, Oana Moşneagu, a reacţionat după gestul actorului. Actrița nu a fost tocmai încântată de lacrimile iubitului după fosta, pentru că nu a făcut niciun comentariu pe baza acestui subiect, dar îl înțelege şi îi respectă reacţiile. Ca să îi reamintească locul ei în viața lui, a făcut o postare, pe Insta Story, în care povestește că s-a apucat de kinetoterapie, și că e la un restaurant anume, unde își așteaptă iubitul la masă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.