VIDEO Ultimele imagini cu Lisa Marie Presley în viață

0
Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley a murit, joi, 12 ianuarie, la 54 de ani. Aceasta a suferit în cursul zilei de joi un stop cardiac în locuința sa din Calabasas. Echipajele medicale au resuscitat-o la fața locului, ulterior au transportat-o la un spital din zonă.

Lisa Marie și Priscilla Presley au participat în urmă cu doar câteva zile la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde Austin Butler a fost premiat pentru rolul principal din filmul „Elvis”.

La Gala de marți, Lisa Marie Presley a părut mai fragilă ca niciodată, slăbită și, la un moment dat, în timpul unui interviu, s-a sprijinit de Jerry Schilling, părând că nu se mai poate ține pe picioare.

În urma imaginilor apărute atunci, mai mulți internauți au compătimit-o pe unică fiică a lui Elvis Presley, comentând că trebuie să facă ceva, e slăbită, cineva a spus că pare malnutrită, iar altul a considerat că vedeta nu e bine deloc, îndemnându-i pe fani să se roage pentru ea.

Lisa Marie Presley a suferit o traumă majoră în 2020, când fiul său Benjamin s-a sinucis, iar de atunci, vedeta nu și-a mai revenit complet niciodată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.