Valentina Pelinel, fără machiaj și filtre de înfrumusețare

0
Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a publicat, de curând, în mediul online, o fotografie de tipul „înainte și după”, în care apare nemachiată, iar ulterior poartă machiaj, însoțită de un mesaj inspirațional.

Soția afaceristului Cristi Borcea s-a folosit de acest prilej pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la goana actuală după „perfecțiune”.

Fostul fotomodel susține că „trăim într-o lume a aparențelor”, unde fiecare persoană își dorește, cel puțin pe rețelele de socializare, să prezinte cea mai bună versiune a sa, fără să țină cont de urmări.

Valentina a scris în dreptul fotografiilor și un mesaj, prin intermediul căruia a atras atenția cu privire la programele de editat, care, cu timpul, spune ea, ajung să afecteze stima de sine a celor ce le folosesc.

„Trăim într-o lume a aparențelor, în care social media reușește să ne influențeze percepția de sine. Toți folosim produse de înfrumusețare sau diverse metode prin care ne jucăm cu aspectul nostru fizic și este ok să ne dorim să arătăm bine pentru noi.

Realitatea, însă, este că filtrele, Photoshop-ul sau aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine, studiile indicând o stimă de sine scăzută și implicit o reacție negativă față de noi înșine.”, a explicat ea.

Valentina Pelinel a explicat că preferă frumusețea naturală, ajutată doar de un machiaj care să îi pună și mai mult în evidență trăsăturile.

„În ceea ce mă privește, cred că frumusețea adevărată este cea naturală, care vine din interior și reflectă spre exterior toate nuanțele personalității noastre și că, în același timp, putem apela cu încredere la un machiaj care ne pune în evidență autenticitatea. Voi ce părere aveți?”, a mai scris Valentina Pelinel în mediul online.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.