UNTOLD scoate la vânzare 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2024

0

Organizatorii UNTOLD anunţă că scot la vânzare, în 12 septembrie, primele 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2024 a festivalului.

„Organizatorii UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în Europa şi locul 6 la nivel mondial, conform clasamentului oficial Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, anunţă că pe data de 12 septembrie, la ora 12:00, vor fi puse în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2024. Pentru fanii care se înscriu pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor avea un preţ special de 99 de Euro plus taxe. Fanii entuziaşti ai festivalului UNTOLD sunt încurajaţi să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziţionarea acestor abonamente speciale”, se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatorii festivalului.

Potrivit sursei citate, înregistrarea online le oferă şansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale şi le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experienţele pregătite de organizatori pentru ediţia de anul viitor.

„Fiecare ediţie a festivalului devine o poveste aparte, la care participă fanii din întreaga lume. UNTOLD şi-a câştigat recunoaştere internaţională pentru show-urile uluitoare, producţiile vizuale impresionante şi pentru că organizatorii aduc în fiecare an, în inima Transilvaniei, artişti şi DJ de top din industria muzicală internaţională. În acest an, UNTOLD, festivalul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente, a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-şi poziţia ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, şi a reuşit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) şi Glastonbury (Marea Britanie)”, se mai arată în comunicat.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.